Tapas eten in het centrum van Groningen

Uitgebreide omschrijving

    De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn wereldreizen en verblijfplaatsen tegen kwam. Vertrekpunt is het zuiden van de VS, Cuba en de Cariben, aangevuld met veelzijdige en inventieve Afrikaanse-, Franse- en mediterrane invloeden. Het menu dat u kiest komt op tafel te liggen als uw gasten een keuze uit verschillende gerechten hebben binnen een bepaalde gang. Deze keuze kunnen ze op de avond zelf aan tafel maken.

    De prijzen van de menu’s beginnen bij € 17,50 p.p. Keuze uit 4 tapas menu's, bijvoorbeeld: Tapas Menu Pamplona vanaf € 17,50 p.p.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Jelle Bakker

8

Leuk arrangement in een leuke locatie. Muziek voor een van ons wat aan de harde kant en daar werd goed op gereageerd. Eten was uitstekend en erg uitgebreid. Een aantal komen, vanuit Zwolle, graag nog een keer terug.

Onze partner

Algemeen

Een belangrijk deel van ons avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol.

Het pure en ambachtelijke van deze schrijfkunst vindt u terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak.

Faciliteiten

veel

Ligging

Aan een terras, rondom het mooiste binnenplein van de stad

Omgeving

centrum tegenover een parkeergarage