3 Dagen Bourgondisch genieten voor een Top aanbieding in Zuid-Limburg

Dit arrangement is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x een Hoofdgerecht naar keuze
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Gratis entree Holland Casino

  Prijzen:
  Aankomst op zondag, maandag, dinsdag, woensdag
  € 72,00 p.p. op basis van een 2-persoons standaard Gerendal kamer.
  € 77,00 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer.
  € 80,00 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer met bad.
  € 69,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer met 3 of 4 personen.

  Aankomst donderdag, vrijdag of zaterdag:€ 82,00 p.p. op basis van een 2-persoons standaard Gerendal kamer.
  € 87,00 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer.
  € 90,00 p.p. op basis van een 2-persoons Comfort kamer met bad.
  € 79,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer met 3 of 4 personen.

  Prijzen zijn op basis van een verblijf van 2 personen op een kamer en zijn exclusief Service Charge.
  Parkeren bij het hotel is mogelijk voor € 5.00 per auto per nacht

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

3 daags Bourgondisch genieten in Limburg

  Stelt u zich voor: een glooiende boomgaard aan de voet van een heuvel, een kabbelend beekje met kristalhelder water en paarden die rustig lopen te grazen in de boomgaard. Door de charmante ligging heeft dit gastvrije hotel een geheel eigen bekoring.

  Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern en gerenommeerd hotel mag verwachten. Het hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol.

De kamers

Wij beschikken over 25 hotelkamers, waarvan 3 éénpersoons en 3 kamers op de begane grond. Alle kamers beschikken over privé sanitair, kleurentelevisie, wekkerradio en telefoon. De Comfort kamers zijn luxueuzer uitgerust dan de Gerendal kamers en zijn groter.

Faciliteiten

Wij hebben een á la carte keuken die geopend is tussen 18.00 en 20.00 uur. De gerechten die wij serveren zijn zeer divers, zij bestaan uit diverse koude en warme voorgerechten, diverse soepen, vlees-, vis-, en vegetarische hoofdgerechten en ter afsluiting hebben we onze ijskaart of kunt u een keuze maken uit een van onze heerlijke koffie's.

Wij zijn ook uitermate geschikt voor feesten, partijen en koffietafels, maar ook vergaderingen zijn mogelijk en wij zijn ideaal gelegen als stopplaats voor wandel- en fietsliefhebbers.

Wij hebben diverse gratis wandel-, fiets- en autoroutes voor u klaarliggen. Een lift is aanwezig. Bij overleg is gratis afhalen vanaf het station mogelijk! Indien u met de trein wilt aankomen, geeft u dit dan even bij de reservering aan, wij zenden u dan gratis een routeplanner toe van de NS. Fietsverhuur is mogelijk. We hebben een eigen ruime parkeerplaats (gratis).

Onze partner

Genieten in Schin op Geul

Stel u eens voor:een glooiende boomgaard aan de voet van een heuvel;een kabbelend beekje met kristalhelder water; paarden die rustig lopen te grazen in de boomgaard. Door de charmante ligging heeft dit hotel in Schin op Geul een geheel eigen bekoring.

Persoonlijk en comfort

Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern en gerenommeerd hotel mag verwachten.

Het hotel is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie.De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol.

Alle kamers beschikken over privé sanitair, kleurentelevisie, wekkerradio en telefoon. De ruimere kamers zijn luxueuzer uitgerust dan de standaard kamers en zijn groter.

Kamertypes

De standaardkamers zijn netjes ingerichte 2-persoonskamers met een zitje of schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet (deze zijn kleiner dan de Comfort kamers).
De comfort kamers zijn goed ingerichte 2-persoonskamers met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet.
De comfort kamer met bad is een goed ingerichte 2-persoonskamer met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche, comfortabel ligbad & toilet.
Dan beschikt het hotel nog over goed ingerichte 3 of 4-persoonskamer met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet (de grootte van de kamer is ca. 20-25 m2).

Faciliteiten

Het restaurant biedt een schitterend uitzicht, verrassende gerechten, seizoensproducten & een vriendelijke bediening zijn de kernpunten van ons restaurant.
Roomservice is mogelijk.
Er is gratis WiFi beschikbaar in de openbare ruimtes.
Het hotel & restaurant zijn volledig rookvrij.
Huisdieren zijn niet toegestaan!
Het hotel beschikt over over een ruime lift en heeft een ruime eigen – gratis! – parkeerplaats. Ook met het openbaar vervoer is het hotel uitstekend te bereiken.
In het hotel liggen diverse (gratis) wandel- en fietsroutes voor u klaar.