Walking dinner Vlissingen met stadsgids

Bij deze walking dinner in Vlissingen is inbegrepen:

  • Een stadswandeling van 3x een half uur met een ervaren gids door het oude centrum van Vlissingen
  • Tijdens de wandeling wordt een een 3-gangen menu geserveerd in 3 prima restaurants
  • Compleet met 2 drankjes (2x huiswijn of frisdrank) en één koffie/thee

  Prijs: € 75,00 p.p.

  Hierbij geldt: minimaal 10 personen per arrangement en maximaal 15 personen per gids. Het is wel mogelijk om meerdere gidsen in te zetten.

  De prijs van deze walking dinner in Vlissingen is geldig tot en met 31 maart 2023.

Walking dinner Vlissingen met stadsgids

Maak kennis met de rijke geschiedenis van Vlissingen en geniet van passende vis- of vleesgerechten. Afwisselend ga je op ontdekkingstocht door de rijke geschiedenis van deze stad. Luister je naar de stoere verhalen van de ervaren gids. Geniet je van een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, die in 3 prima restaurants in het oude stadcentrum worden geserveerd.

Wandel met de gids door de rijke geschiedenis van Vlissingen.

Ervaar Vlissingen door de ogen van een lokale expert tijdens deze begeleide wandeling door de oude stad. Zie het huis van Michiel de Ruyter en luister naar het verhaal achter de kogel boven zijn voordeur! Wie bezocht Vlissingen in 1809, en hoe hoog steeg het water tijdens de beruchte overstroming van 1 februari 1953? Door welke landen werd Vlissingen in de loop der jaren verwoest en bezet? Al deze vragen en meer worden beantwoord, terwijl je luistert naar verhalen uit het verleden en heden. Geniet van de schilderachtige straten, binnenplaatsen en pleinen van Vlissingen.

Proeven van plaatselijke heerlijkheden

  Je krijgt de gelegenheid te proeven van een 3-tal lokale gerechten, waarbij je stopt bij 3 verschillende eetgelegenheden. Er is een voorgerecht in het gezellige visrestaurant Visamy aan het Bellamypark, een hoofdgerecht in De Belgische Loodsensociëteit aan de Boulevard de Ruyter, plus dessert en koffie in Gastrocafe Santiago aan de Oude Markt.

Onze partner

Wandelen in Vlissingen

Wandelen in Vlissingen. Luister naar verhalen over het heden en verleden van Vlissingen, ontdek waar Michiel de Ruyter woonde en hoe hoog het water steeg tijdens de beruchte overstroming van 1953. Zie de enige boom die de stormvloed heeft overleefd en waarom staan die flats zo scheef. Tijdens de wandeling laat onze gids het zien en verteld er alles over.

Tijden wandeling

Dinsdag: van 10.30 tot 12.00 uur of van 14.00 uur tot 15.30 uur.
Donderdag: van 10.30 tot 12.00 uur of van 14.00 uur tot 15.30 uur.
Zaterdag: van 10.30 uur tot 12.00 uur of van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Zonnetrein Zeeland

De Zonnetrein rijdt ook dit jaar weer een fraaie route door het centrum van Vlissingen. U kunt de stad bezichtigen vanuit een moderne solartrein, die het openbaar vervoer (trein, veerboot Breskens) en parkeerterreinen aldaar met de binnenstad en toeristische attracties verbindt.


Vanaf 11.00 uur tot 12.30 uur rijdt de Zonnetrein een pendeldienst naar het centrum van Vlissingen.
Vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur wordt de toeristische rondrit van een uur gereden.
In het hoog- en naseizoen zeven dagen per week, daarbuiten in het weekeinde.


De trein rijdt op zonne-energie,is emissievrij. De passagiers hebben een ruim uitzicht en de route toont Vlissingen in al zijn facetten. Voor groepen is dit ook met gids te boeken.

Stadswandeling combineren met Zonnetrein

Het is ook mogelijk de wandeling te combineren met een rondrit in de zonnetrein. Deze rit gaat door een ander deel van Vlissingen waaronder de Boulevard


Ook voor een leuke groepsactiviteit, familiefeest, reünie of zakelijk evenement boek je een stadswandeling.