Barbecue arrangement - Beleef Giethoorn

Dit Varen met BBQ arrangement in Giethoorn is inclusief:

  • 2 Kopjes koffie, thee of een andere consumptie met gebak
  • Keuze uit een rondvaart van 2 uur OF een fluistertocht (zelf varen) van 2 uur
  • Uitgebreide BBQ met 6 soorten vlees, 2 salades, 2 koude sauzen satésaus, stokbrood en kruidenboter
  • Duur programma ongeveer 5,5 uur

Prijs:€ 40,50 p.p. voor groepjes van 11 tot 20 personen.
€ 25,50 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar.

Met meer dan 20 personen?

Bent u met meer dan 20 personen dan is de prijs € 38,00 per persoon. Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar is de prijs dan € 23,00.

De prijs van dit Varen met BBQ arrangement is geldig tot en met 31 december 2020.

Heerlijke middag en avond in Giethoorn

Een leuk dagje varen in Giethoorn waarbij u kunt kiezen uit een rondvaart van 2 uur of zelf varen met een fluisterboot door Giethoorn. Na uw vaart geniet u in dit restaurant aan het water in Giethoorn van een heerlijke barbecue. Heerlijk voor een geweldige dag uit met familie, vrienden of collega's.

Programma met varen en uitgebreide BBQ

14.30 uur
Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

15.30 uur
Een rondvaart van 2 uur door Giethoorn OF een fluistertocht van 2 uur.

17.30 uur
Bij terugkomst gaat u lekker borrelen (exclusief) op het terras (bij mindere weersomstandigheden overdekt en verwarmd).

18.00 uur
Een uitgebreide barbecue.

8.1 | 7 reviews

Reviews van gasten

P van der Weij

8

pannenkoekenbuffet was goed en ruim voldoende. Gekozen voor een rondvaart van 2 uur, ook door de Wieden. voor natuurliefhebbers interessante info. Twee uur was sommigen iets te lang. 's avonds bbq. Ook weer ruim voldoende qua hoeveelheid en als 'goed' gewaardeerd, waarbij sommigen aangaven de kip wat flauw van smaak te vinden. Op de website gezocht naar parkeergelegenheid, daar kan m.i. meer info over worden gegeven.

Carlo Karsten

9

De leden van biljartclub Bellevue'66 uit Assen waren meer dan tevreden met de kwaliteit van dit arrangement en de geleverde service. De rondvaart en aansluitend de luxe barbecue waren perfect. Door wat restaurant de Rietstulp leverd heeft er mede voor gezorgt dat we een perfecte 50 jarig jubileum dag hebben kunnen vieren.

Liesbeth Tienkamp

7

Het was erg druk in Giethoorn vanwege een dorpsfeest, hierdoor waren we allemaal te laat vanwege zoeken naar een parkeerplaats. Bediening had het ook te druk waardoor het serveren van koffie en thee niet helemaal vlekkeloos verliep. We waren ook later bij de boten, dat gaf gelukkig geen problemen, we konden ook later terugkomen. Wat de bbq betreft, wij hadden liever wat meer salades, met groente gehad en minder vlees. Mijn vader heeft het overgebleven vlees allemaal meegenomen en kan een jaar voorruit😀

greet Blankestijn

8

We hebben een leuke middag gehad, de ontvangst met koffie en appelgebak was matig (de koffie was echt niet lekker, veel te slap, daarentegen was het appelgebak heerlijk!!). De fluisterbootjes waren ook prima, met een leuke puzzeltocht. Na afloop stond er een barbecue klaar, met prima vlees, de salades waren wat summier, we misten evt. een rauwkostsalade en/of fruitsalade. Ook vonden wij dat voor een paar euro meer er ook best een ijsje aan toegevoegd kan worden. (Dit zien wij alleen als opbouwende kritiek, het was verder goed.

Pauli de la Rie

8

Het restaurant was prima!
Heerlijke appeltaart en de BBQ tot in de puntjes verzorgd.
De rondvaart viel (jammer genoeg) in het water vanwege de enorme regenval.
Maar je kunt het weer nu eenmaal niet beïnvloeden.

Anoniem

9

Ondanks het slechte weer hebben wij toch een leuke dag gehad. Het varen was leuk , en het restaurant was prima voor elkaar.

Anoniem

8

het was een leuke dag het weer was wat minder tijdens het varen daar kunnen we niets aan doen gr b berends

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.